Появиха се кадри от последната фотосесия  на 84-годишната Лили Иванова. 

...
Появиха се кадри от последната фотосесия  на 84-годишната Лили Иванова. 
Коментари Харесай

Лили Иванова стана за срам на 84 години

Появиха се фрагменти от последната фотосесия  на 84-годишната Лили Иванова.  Лиленце Пиленце театралничи, облечена в облекла на международно известна марка, само че е употребен токова доста фотошоп, с който са я излъскали съвсем като кокона в разцвета на силите си.

Може да е блестяща певица, само че по никакъв начин не й подхожда да се излага по този начин, изключително да си демонстрира краката в такова секси облекло. На фотосите Лили е с дантелена черна риза, под която се вижда черния й сутиен, а изпод е обула мини дънкови гащета, които вадят на показ задачите й крайници.

И в действителност по лицето на примата не се вижда нито една гънка, а крайниците й впечатляват с идеалната си форми. И всичко щеше да бъде наред, в случай че не знаехме на какъв брой години е госпожа Иванова и не знаехме по какъв начин наподобява в действителност. Само, че екипа й, който поддържа профила й в Инстаграм е вложил цялото си умеене да я изкара такава, каквато не е в действителност.

Не единствено заличаването на бръчките скандализира феновете на Лили. А и целия й стайлинг. Който е подобаващ за млада дама на 20 години, а не за съвременна бабичка на пределна възраст. Хората цъкат с език и се чудят няма ли да се засрами от нелепия си тип, другояче най-успешната за всички времена българска певица.

Тагове: new Лили Иванова Лили Иванова резил фотошоп Лили Иванова по гащи
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР